Herhaalrecepten – Apotheek Toolenburg – Hoofddorp

Apotheek Toolenburg

Welkom op de website van Apotheek Toolenburg. Wilt u zich inschrijven bij onze apotheek? Vul dan het formulier volledig in.

T

Herhaalrecepten

Onze apotheek biedt u de mogelijkheid om online uw geneesmiddelendossier te raadplegen en uw (chronische) medicijnen te bestellen wanneer het u uitkomt. Wij maken hiervoor gebruik van de website Mijngezondheid.net.

Account aanvragen
Om gebruik te kunnen maken van MijnGezondheid.net meldt u zich eenmalig aan bij de apotheek. Vervolgens maakt de apotheker voor u een gebruikersaccount aan.

Inloggen
Nadat de apotheker uw account heeft bevestigd kunt u voortaan inloggen met uw DigiD met sms-code. Door gebruik te maken van de inlogprocedure via DigiD is uw dossier veilig te benaderen en voldoet de apotheek volledig aan de privacywetgeving. Via MijnGezondheid.net kunt u uw dossier inzien, vragen stellen (e-consult), geneesmiddelen opnieuw aanvragen en een medicatiepaspoort afdrukken.

U kunt zich aanmelden via MijnGezondheid.net.

Meer weten?
Neem voor vragen of om u aan te melden contact op met onze apotheek.

MedGemak
U kunt ook gebruik maken van MedGemak, de mobiele applicatie van MijnGezondheid.net. MedGemak helpt u bij het optimaal gebruik van uw medicatie. Zo heeft u via uw smartphone 24/7 inzicht in uw medicatie en bestelt u deze direct online. U hoeft niet meer bang te zijn dat u uw medicatie vergeet, dankzij de handige inneemwekker. Hiermee stelt u eenvoudig in wanneer het tijd is om uw medicatie in te nemen.

Uw privacy staat voorop
Om ervoor te zorgen dat uw gegevens goed beveiligd zijn, koppelt u eenmalig uw account aan de app via uw DigiD en het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. De volgende keer dat u inlogt op de app voert u alleen nog uw 5-cijferige code in. Interesse? Informeer bij één van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Download MedGemak gratis in de App-Store of Google Play-Store.